Yozgat'ta öğrencilerin etkinliği büyük beğeni topladı

Yozgat'ta öğrencilerin etkinliği büyük beğeni topladı

Yozgat’ın Sorgun Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir dinletisi, oratoryo ve mini konser katılımcıların büyük beğenisini topladı.

A+A-

Yozgat’ın Sorgun Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla düzenlenen  şiir dinletisi, oratoryo ve mini konser katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Okulda düzenlenen etkinliğe; Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

milli-egitim1-002.jpg

Programın hazırlanmasında emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “Öncelikle engelli vatandaşlarımızın sadece bir günle, haftayla değil her gün hatırlanmalı ve hayatlarını daha kolaylaştırma adına hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bugünde öğrencilerimiz, engelliler günü dolayısıyla böyle güzel bir etkinlik düzenlemişler. Ben bu vesile ile öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”diye konuştu.

Yozgat'ta öğrencilerin etkinliği büyük beğeni topladı

Yeniufuk