Yozgat'ta kurusıkı tabanca ile kuyumcuyu soymaya kalkıştı

Yozgat'ta kurusıkı tabanca ile kuyumcuyu soymaya kalkıştı

Yozgat Merkez’de kurusıkı silahla kuyumcuyu soymaya çalışan şahıs, iş yeri sahibinin oğlu ile yaşadığı arbede sonrası kaçmaya çalışınca komşu esnaflar tarafından yakalayarak polise teslim etti.

A+A-

Yozgat Merkez’de kurusıkı silahla kuyumcuyu soymaya çalışan şahıs, iş yeri sahibinin oğlu ile yaşadığı arbede sonrası kaçmaya çalışınca komşu esnaflar tarafından yakalayarak polise teslim etti.

Olay, akşam saatlerinde Yozgat Aşağı Nohutlu Mahallesi Necip Altınok Caddesi üzerinde Çiftçi Sarrafında meydana geldi. Adı henüz öğrenilemeyen Şahıs, kurusıkı tabanca ile Çiftçiler Kuyumcusuna girdi. Silahla, kuyumcu Fikret Çiftçi ve oğlu Mehmet Çiftçi’den bilezikleri isteyen Şahsa karşı çıkan Mehmet Çiftçi, şahısla yaşadığı arbede sırasında kurusıkı tabancayı ateşlemesi sonucu yüzünden yaralandı. Vitrinden bilezik alarak kaçmaya çalışan şahsı, komşu esnaflar yakaladı. Olay yerine gelen polis ekipleri Şahsı esnafların elinden alarak karakola götürdü.

kuyumcu2.jpg

İşyeri sahibi Fikret Çiftçi, yaşanan olay karşısında şaşkın olduğunu belirterek, “Birden içeri elinde silahla girdi. Oğlumla yaşanan arbedede kurusıkı tabancayı ateşleyince oğlum yüzünden yaralandı. Sonra vitrinden bilezikleri alarak kaçmaya çalıştı. Bizim bağırışmamızı karşı komşu esnafımız Cemil Mermertaş ve diğer komşularımız duyarak şahsı kaçamadan yakaladı. Güpegündüz Merkezde ve çarşının ortasında böyle bir olayın yaşanması gerçekten üzüntü verici. Bir tane bilezik kayıp. Üzerinde mi kaçarken bir yere mi attı onu bilmiyoruz.”diye konuştu.

Yeniufuk

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.