Yozgat'ta kırsala yatırım hızla devam edecek

Yozgat'ta kırsala yatırım hızla devam edecek

AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, İl Genel Meclisi’nin devam eden Şubat ayı oturumlarına katıldı. Milletvekili Başer, gelişimin anahtarının üretim olduğunu belirterek, kırsal alanlara yatırımlar hızla devam edeceğini söyledi.

A+A-

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, gelişimin anahtarının üretim olduğunu belirterek, kırsal alanlara yatırımlar hızla devam edeceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, İl Genel Meclisi’nin devam eden Şubat ayı oturumlarına katıldı. İl Genel Meclisi toplantısını bir süre takip eden Milletvekili Başer, daha sonra yürütülün çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Başer, “İl Genel Meclisi üyelerimizle Yozgatımızda yaptığımız çalışmaları ve yatırımları değerlendirdik. Yozgatımız için fedakarca çalışan değerli İl Genel Meclisi üyelerimizi saygıyla selamlıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

06022022-61ffc50f7bbbb-default.png

Milletvekili Başer, kırsal bölgelere yatırımların hızla devam edeceğini kaydetti.

Kırsal alanlardan merkeze doğru bir göçün yaşandığına vurgu yapan Başer, kırsalda yaşam şartlarının iyileştirileceğini kaydetti.

Yozgat’ta tüm vatandaşların kendilerine her zaman ulaşabildiklerinin altını çizen Başer, yerel başta yürütülen çalışmalara destek verdiklerini dile getirdi.

Şehirde ne varsa, köylerde de aynısı olması için çalıştıklarını ve bunun asıl hedefleri olduğunu vurgulayan Başer, KÖYDES programı kapsamında köylerin yol, içme suyu, kanalizasyon ve sosyal alanlarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Vatandaşların yaşamsal ihtiyaçlarının genişlediğine değinen Başer, “Yolu, kanalizasyon, su imkânı olmazsa insanlar şehir merkezine göçer. Yani insanlar köylerden göçüyorlarsa buralarda şehir merkezinde olan imkân ve şartların olmamasındandır. AK Parti iktidarı dönemi içerisinde bunun önüne geçerek, hizmet üretme gayretinde olduk. İl Özel İdaresi kanalı ile köylerimize hizmet götürdük ve bu hizmetlerin alanları da büyüyecek” diye konuştu.

Yozgat Hakimiyet

Etiketler : ,