Yozgat'ta jandarma tek tek anlatmaya devam ediyor

Yozgat'ta jandarma tek tek anlatmaya devam ediyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından sürücüler ve Akdağmadeni İlçesine bağlı Tarhana ve Melikli köylerinde ikamet eden vatandaşlar “Güçlü aile ve güvenli gelecek” konusunda bilgilendirildi.

A+A-

Yozgat Valiliğince desteklenen “Güçlü Aile, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında; Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından sürücüler ve Akdağmadeni İlçesine bağlı Tarhana ve Melikli köylerinde ikamet eden vatandaşlar “Güçlü aile ve güvenli gelecek” konusunda bilgilendirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Merkez İlçe Muslubelen yol kontrol noktasında sürücü ve yolcu vatandaşlar ile Akdağmadeni İlçesine bağlı Tarhana ve Melikli köylerinde ikamet eden vatandaşlara bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

jandarma1-001.jpgİl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Projenin başladığı tarihten itibaren 2 Bin 218 kadın, Bin 139 erkek olmak üzere toplam 3 Bin 357 kişiyi bilgilendirirken ve Bin 369 kadınında telefonuna KADES Uygulaması yükledi.

jandarma-1-001.jpg

Yeniufuk