Yozgat'ta imzalar atıldı! Sosyal haklar hariç yüzde 50 zam

Yozgat'ta imzalar atıldı! Sosyal haklar hariç yüzde 50 zam

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Oluközü Belediyesinde çalışan sendika üyesi işçileri kapsayan 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

A+A-

Oluközü Belediyesinde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine; Oluközü Belediye Başkanı Hasan Aydınsoy, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Şube Başkan Yardımcısı İsmail Ekici, İşyeri Sendika Temsilcisi Okan Ertek ve sendika üyesi işçiler katıldı.

hizmet-is-3.jpg

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, sözleşmenin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “ Sendikamız ile Oluközü belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimizin ücretlerine sosyal haklar hariç birinci yıl birinci altı ay yüzde 50 zam yapılırken, sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimizin ücretlerine her altıda bir devlet memurları ücret zamları oranında artış yapılacak.

hizmet-is-2.jpg

İşçi kardeşlerimizin alın teri ve emeği üzerinde hiçbir zaman pazarlık yapmayan kıymetli belediye başkanı Hasan Aydınsoy’a, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Oluközü belediyemize ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

Yeniufuk