Yozgat'ta İmam Hatip öğrencileri bakın ne yapmış!

Yozgat'ta İmam Hatip öğrencileri bakın ne yapmış!

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesi Kaymakamı Samet Serin, Karayakup Kınalı Hasan İmam Hatip Ortaokulu organik tarım atölyesinde incelemelerde bulundu.

A+A-

Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, Karayakup Kınalı Hasan İmam Hatip Ortaokulu organik tarım atölyesinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Samet Serin’e eşi Şefika Serin, Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Karayakup Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Arkan ve davetliler eşlik etti.

serin1.jpgserin1.jpg

Okul Müdürü Hamza Ayan tarım atölyesi hakkında bilgilendirme yaparken, Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör’de teknik açıklamalarda bulundu. Kaymakam Serin, Ziraat Odası, Ziraat mühendislerinin teknik desteği ile ürün yetiştiren tarım atölyesine maddi ve manevi desteklerinden dolayı Karayakup kasabası Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan’a teşekkür etti.

Kaymakam Serin, Bir okulda böyle güzel bir sera ile ürün yetiştiren okul yönetimi ve öğrencilerini tebrik etti.
Öğrencileri hayata hazırlamak ve üretime teşvik etmek için zirai ürün yetiştirmenin öğrenciler açısından yararlı olacağından bahseden Kaymakam Serin, Sarıkaya da böyle güzel bir proje başlatıp devam ettiren, Karayakup Kınalı Hasan İman Hatip Ortaokulu yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etti. 

İlgili Haberler