Yozgat'ta heyecan dorukta! Play-Off’lar bugün başlıyor

Yozgat'ta heyecan dorukta! Play-Off’lar bugün başlıyor

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off grubu bugün ve yarın oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak.

A+A-

Normal sezonu kendi gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 6 takımın mücadele edeceği Play-Off müsabakaları sonrasında şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yozgatspor 1959 FK veya Yozgat Belediyesi Bozokspor ile Bölgesel Amatör Lige yükselme Play-Out maçı oynayacak.

A Grubunda Divanlı Gençlerbirliği, Bişekspor, B Grubunda Sorgun Belediyespor, Sarıkaya Belediyespor, C grubunda ise Çayıralan Esnafspor, Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor takımları ilk iki sırayı alarak Play-Off grubuna yükselme başarısı gösterdi.

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan Play-Off müsabakalarının ilk haftasında bugün Sarıkaya İlçe stadında Sarıkaya Belediyespor ile Çayıralan Esnafspor saat 12.00’da karşı karşıya gelirken, Yozgat Bozok Stadı dış sahasında ise Bişekspor ile Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor saat 14.00’da karşı karşıya gelecek. Yarın ise ligde bir müsabaka oynanacak. Sorgun İlçe stadında saat 14.00’da Sorgun Belediyespor ile Divanlı Gençlerbirliği karşılaşacak. 

Yeniufuk