
Yozgat’ta gençlerin basketbola ilgisi giderek artıyor
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan basketbol kursu gençler tarafından büyük ilgi görüyor.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan basketbol kursu gençler tarafından büyük ilgi görüyor.
Rıza Kayaalp ve Çok Amaçlı kapalı spor salonunda gerçekleştirilen antrenmanlara çok sayıda sporcu katılıyor. Basketbol Antrenörleri Durak Tekgül ve Fatih Bayözü yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda sporcular basketbolu öğreniyorlar.
Parkenin yıldızlarının yetiştiği kursa katılımın okulların açılması ile ilginin artması bekleniyor. Basketbol Antrenörü Fatih Bayözü, ilginde memnun olduklarını söyledi.
Bayözü, “Haftada 5 gün antrenman yapıyoruz. İlgi oldukça yüksek. Okulların açılması ile daha yoğun talep oluşacağını düşünüyoruz. Şuan 45 Erkek 40 Kadın sporcu var kayıtlar devam ediyor daha fazla olacağını düşünüyorum” dedi.
Yozgat Çamlık