Yozgat'ta eTwinning ödül töreni düzenlendi

Yozgat'ta eTwinning ödül töreni düzenlendi

Yozgat’ta okullarda yürütülen eTwinning proje çalışmaları kapsamında ödül töreni düzenlendi.

A+A-

Yozgat’ta okullarda yürütülen eTwinning proje çalışmaları kapsamında ödül töreni düzenlendi.
Toplantı öncesi Yozgat Valisi Ziya Polat ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eTwinning proje çalışmaları kapsamında öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte hazırladığı sergisini gezdi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Yozgat Valisi Ziya Polat, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Törenle alakalı bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü odul-2-672x448.jpg, eTwinning Projesi, Avrupa Komisyonu Öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılmış ve Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Yozgat’ta 2019/2020 eğitim öğretim yılında, eTwinning faaliyetlerinde başarı göstererek ödül ve belge almış olan okul yöneticileri ve öğretmenlerine ödül belgeleri ve levhaları takdimi planlanmıştır. Yozgat’ta 52 Ulusal Kalite Ödülü, 20 Avrupa Kalite Ödülü ve 1 Özel Ödül kazanılmıştır.9 Okulumuz ise “eTwinning Okulu” unvanıyla ödüllendirildi.” diye konuştu.

odul-9-672x448.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'nın, konuşmasının ardından eTwinning Scholl Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belge ve ödülleri verildi.