Yozgat'ta dönüşüm devam ediyor!

Yozgat'ta dönüşüm devam ediyor!

Yozgat Belediyesi, Bankalar Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi doğrultusunda Yeni Hal, İş ve Yaşam Merkezi 2. etap yapım projesi inşa çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Bankalar Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi Hal İş ve Yaşam Merkezi 2. Etap inşaatında temel altı beton serimine başlandı.

Proje ile 4 bin metrekare alan üzerine 43 işyeri ve 15 büro inşa edilecek. Projenin ilk etabının yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Proje tamamlandığında Yozgat'a ticari ve sosyo-kültürel anlamda işlevsel bir hizmet binası kazandıracak.

Belediye Başkanı Celal Köse, Büyük Cami Çevre Düzenlemesi ile entegre bir şekilde hayata geçirelecek Yeni Hal, İş ve Yaşam Merkezinin ticari ve sosyo-kültürel anlamda işlevsel hizmeti kazandırmış olacaklarını söyledi.

Başkan Köse, “4 Bin metrekare kapalı alana sahip zemin artı 2 kattan oluşan şehrimize yakışır bir kompleks ortaya çıkacak. Yeni Hal İş ve Yaşam Merkezimiz, bir yandan şehrin ticaretine katkıda bulunurken diğer yandan sosyal donatıları ile hemşehrilerimizin yaşam merkezi haline gelecek. Yapılacak modern ve estetik mimarisiyle göz dolduracak projemiz aynı zamanda şehrimize katma değer sağlayacak. Büyük Cami Çevre Düzenlemesi, Yeni Hal, İş ve Yaşam Merkezi projelerimizin tamamlanması sonrası bu bölge, hem hemşehrilerimizin hem de şehrimize ziyarete gelen misafirlerimizin uğrak noktası ve ticari faaliyetlerin olduğu bir alana dönüşecek” dedi.

Yozgat Hakimiyet