Yozgat'ta din hizmetleri istişare edildi

Yozgat'ta din hizmetleri istişare edildi

Yozgat’ta Eylül ayı iIlçe müftüleri toplantısı Yenifakılı’da gerçekleştirildi. Yozgat’ta İlçe Müftüleri Eylül Ayı Toplantısı Yenifakılı’ da yapıldı.

A+A-

İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Ali Gülden başkanlık etti.

Toplantıya İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürleri katıldı. Yenifakılı İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda gündem konuları ele alındı. Din hizmeti alanındaki verimliliği artırmak için istişarede bulunuldu.

Toplantıda cami ve Kur’an kursu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve cami dışı din hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar ile din hizmetlerinde gerçekleştirilecek faaliyetleri ihtiva eden konular ile müftülüklerce gerçekleştirilen faaliyetler istişare edildi.

Toplantı sonrası Gülden, ev sahibi Yenifakılı İlçe Müftülüğü’ne ve toplantıya katılan ilçe müftülerine teşekkür ederek yapacakları başarılı çalışmaların devamını diledi.

Yozgat Hakimiyet