Yozgat'ta denetimler artırıldı! Özellikle o günleri tercih ediyorlar

Yozgat'ta denetimler artırıldı! Özellikle o günleri tercih ediyorlar

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde ekipler ilçede dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı uygulamaları artırdı.

A+A-

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde ekipler ilçede dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı uygulamaları artırdı. Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yelaldı, ilçenin huzuru ve güvenliği için ekiplerin aralıksız uygulama yaptığını söyledi.

Hırsızların ve dolandırıcıların ilçenin yoğun günleri olan Çarşamba ve Perşembe günlerini tercih ettiğini belirten Müdür Yelaldı, şu ifadelerde bulundu:

“Asayiş ekipleri Amirimiz Ferhat Kılıçoğlu’nun koordinesinde özellikle halkın Çarşamba günleri pazar yapmasını fırsat bilen Kayseri ilinden ilçemize evlere dolandırıcılık ve  hırsızlık maksadıyla gelen  şahıslara yönelik asayiş ve trafik yol uygulamaları aralıksız devam etmektedir.  Yapılan denetimlerde 183 araç ve 234 şahıs sorgulanmıştır. Her hafta ilçemizin farklı noktalarında bu uygulamaların devam edecektir.” dedi.

Asayiş Amiri Ferhat Kılıçoğlu ise özellikle çarşamba ve perşembe günleri vatandaşların evlerinden ayrılırken kapıyı iki defa kilitlemelerini ve sokakta şüphelendikleri şahıslarla ilgili 112 çağrı merkezini aramaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu.

Yerköy Gazetesi

Etiketler :