Yozgat'ta Bekir Bozdağ'a sevgi seli! Yol arkadaşlarıyla hasret giderdi

Yozgat'ta Bekir Bozdağ'a sevgi seli! Yol arkadaşlarıyla hasret giderdi

Siyaset ve devlet adamı, Yozgat’ın Ağabeyi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisi tarafından düzenlenen toplantıda sevgi seli karşılandı.

A+A-

Siyaset ve devlet adamı, Yozgat’ın Ağabeyi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisi tarafından düzenlenen toplantıda sevgi seli karşılandı.

Pandemi sebebiyle uzun süreden beri yapılamayan AK Parti teşkilat toplantılarına yeniden start verildi. Ak Parti Temmuz ayı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına Bekir Bozdağ damgasını vurdu. Bakan Bozdağ’a, toplantı için geldiği Yozgat’ta önce parti binasında, daha sonra toplantının yapıldığı salonda sevgi seli ve yoğun ilgi olduğu gözlendi.

Ramazan ayı içerisinde İftar Programına katılan, daha sonra Yozgat’a kazandırdığı Yozgat Personel Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirilen Bakan Bozdağ, dünde de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı’nda yol arkadaşlarıyla hasret giderdi. Uzun bir aradan sonra geniş kapsamlı parti toplantısına katılan Bakan Bozdağ’a sevgi seli gösterildi.

03072022-62c1a17c4a1fc-default.png

Adalet Bakanı Bozdağ, yol arkadaşları tarafından parti binası önünde çiçeklerle karşılandı. Bakan Bozdağ, gerçekleştirdiği ziyarete parti kadroları büyük ilgi gösterirken, Bakan Bozdağ’ın hem gururlu hem de mutluluğu yüzüne yansıdı.

20 yıllık dönemde Yozgat’a yapılan yatırımların öncüsü olan Bakan Bozdağ; döneminde yapılan yatırım ve hizmetlerin gururuyla bir kez yol arkadaşlarıyla kucaklaşırken, toplantısının yapıldığı salonda 7’den 70’e her kesimin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Bakan Bozdağ, Yozgat’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’ye ve Yozgat’a hizmet noktasında farklı görevler farklı durumlar yaşamın kaderinde olduğunu ifade etti.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana, hizmet kervanına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı o kutsal davanın içerisinde bulunduklarına değinen Bakan Bozdağ, 2001 yılından itibaren başlattıkları yolcuğun devam ettiğinin altını çizdi.

Bakan Bozdağ, “Hep birlikte geleceğe doğru adım adım ilerliyoruz. Onun için hem şükrediyoruz hem de enerjimizi gücümüzü kaybetmeden yolumuza ve yolculuğumuza devam etmemiz gerektiğinin bilinci ile hareket ediyoruz” dedi.

Yozgat Hakimiyet