Yozgat'ta alınan tedbirleri yerinde inceledi

Yozgat'ta alınan tedbirleri yerinde inceledi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Merkez ve ilçelerde okulları ziyaret ederek Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

A+A-

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Merkez ve ilçelerde okulları ziyaret ederek Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Yeni eğitim, öğretim dönemiyle birlikte yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin heyecan ve mutluluklarını paylaşmak ve okullarda hijyen konusunu yerinde incelemek üzere ziyaretlerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat Merkez Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Yozgat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sorgun Şehit Lokman Erkan İmam Hatip Ortaokulu ve Akdağmadeni Pazarcık İmam Hatip Ortaokulu ile Saraykent Ozan Şehit Necati Binekçi İmam Hatip Ortaokulunda alınan tedbirleri yerinde inceledi.

meb3-1.jpg

Sınıfları ziyaret eden Yazıcı, öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulundu, mutlaka bir spor veya sanat dalı ile ilgilenmelerinin önemini ve gerekliliğini anlattı. Öğrencilere sınavlara hazırlık stratejileri konusunda bilgiler verdi.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Yazıcı, kurum kültürünün geliştirilmesi ve birlikte hedefe odaklanmanın verimlilik ve başarıyı arttıracağı gerçekliğinden hareketle başarının mutluluğunu da birlikte paylaşmanın ayrı bir kıvanç olduğunu belirtti. Yazıcı, Yozgat eğitim camiasına emekleri için teşekkür etti.

Öğrencilerin okullarına ve öğretmenlerine kavuşmasının sevincini, meslektaşlarının ise öğrencilerle yeniden yüz yüze buluşmanın mutluluğunu yaşamalarını müşahede etmenin sevincini yaşadığını vurgulayan Yazıcı, Akademik başarının yanında medeniyetin temellerinin öğrencilere benimsetilmesinin hassaten önemli olduğunu ifade etti.

Yozgat’a yeni atanan 200 öğretmene de kutsal mesleklerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Yazıcı, okullarda salgınla ilgili her türlü tedbirin alınıp sağlıklı bir ortamda eğitim yapılması için her imkanın seferber edildiğini belirtti. 

Yeni Ufuk