Yozgat'ta 7 yıl önce geliştirdi! Büyük ilgi görüyor

Yozgat'ta 7 yıl önce geliştirdi! Büyük ilgi görüyor

Yozgatlı girişimci Mustafa Karabacak’ın 7 yıl önce geliştirdiği ‘akıllı petek’ büyük ilgi görüyor.

A+A-

Yozgatlı girişimci Mustafa Karabacak’ın 7 yıl önce geliştirdiği ‘akıllı petek’ büyük ilgi görüyor. Elektrikle çalışan akıllı petekler vatandaşa hem konfor hem de ekonomik refah sağlıyor. Akıllı Petek üreticisi Mustafa Karabacak, Yozgat’ta 7 yıldır akıllı petek üretimi yaptığını kaydetti.

Karabacak, “Akıllı Petek’in tasarımı ve üretimi tamamen yerli ve milli. Bir Yozgat markası. Kısa sürede çok büyük ilgi gördü. Yurt içi ve yurt dışında satışlarımız var. Kargo ile Türkiye’nin ve Dünya’nın her noktasına ulaştırıyoruz” dedi.

soba.jpg

KONFOR SAĞLIYOR

Akıllı peteklerin vatandaşlara konfor sağladığını dile getiren Mustafa Karabacak, “Doğalgazın ulaşmadığı yerlerde, köylerde yaşayan vatandaşlar akıllı peteği tercih ediyor. Yüksek ısınma ve temiz yakıt konforu sağlayan akıllı petek büyük ilgi görüyor. Bu ilgi de bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

HEM DOĞAYA HEM EKONOMİYE KATKI

Akıllı peteklerin hem doğaya hem de ekonomiye  katkı sağladığına dikkat  çeken Mustafa Karabacak, “Kış aylarında soba ile ısının bir aile yılda yaklaşık 2 ton civarında kömür tüketimi oluyor. Artan kömür fiyatlarını göz önüne aldığımız zaman bu da vatandaşa ciddi bir külfet demek. Bunun yanı sıra sobanın isi, kiri de ayrıca bir külfet ve zahmet. Bizim geliştirdiğimiz akıllı petek sistemi vatandaşı bu zahmet ve külfetten kurtarıyor” şeklinde konuştu.

TALEP ARTTI

Havaların soğuması ile birlikte akıllı peteğe talebin arttığını vurgulayan Mustafa Karabacak, “Özellikle kış ayının kendini hissettirdiği şu günlerde peteklere olan talep arttı. Elimizde yeteri kadar stok mevcut bütün siparişlere yetişiyoruz. Siparişlerimizi aynı gün kargoya verip en kısa sürede müşterilerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca iki yıldır hayatımızda olan koronavirüs salgını nedeniyle batı kesimlerde insanlarımız yazlık ve köy evlerinde daha fazla  yaşamaya başladılar bundan dolayı soba ile uğraşmak istemeyen  müşterilerimiz  elektrikli peteklerimiz ile ısınıyorlar. Bu kışta vatandaşlarımızın sağlıklı ve ucuz bir şekilde ısınması için  hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Yeniufuk