Yozgat'ta 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif okundu

Yozgat'ta 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif okundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası programları kapsamında hain darbe girişimde vatanını, milletini, bayrağını ve ülkesinin diğer tüm değerlerini savunurken şehit olan kahramanlar Yozgat'ta unutulmadı.

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası programları kapsamında hain darbe girişimde vatanını, milletini, bayrağını ve ülkesinin diğer tüm değerlerini savunurken şehit olan kahramanlar için Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Camiinde öğle namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okundu.

mevlid2-672x448.jpg

Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Yasin Cenan, Öğr. Gör. Talha Erdem, Öğr. Gör. Muhammed Ali Erdal, Erdoğan Akdağ Camii İmam Hatibi İbrahim Gökberk Güler, Bilal Şahin İlahiyat Camii İmam Hatibi Fatih Duyar, ve Bilal Şahin Cami Müezzini Rasul Tekin tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

mevlid1-672x448.jpg

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın ve Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, fakülte dekanları, birim amirleri, akademik ve idari personelimizin katıldığı Mevlid-i şerifin ardından, bu güzel vatan uğruna kanlarıyla tarih yazan; bayrağımıza, bağımsızlığımıza, ezanımıza sahip çıkmak için şehadete yürüyen 251 şehidimiz ve hain darbe girişimlerinin bir daha yaşanmaması için dualar edildi.