Yozgatspor telafi peşinde! Develigücü ile karşı karşıya gelecek

Yozgatspor telafi peşinde! Develigücü ile karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Ligi 6’ıncı grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK yarın Bozok Stadı dış sahasında saat 14.00’da Develigücü takımı ile karşı karşıya gelecek.

A+A-

Ligin ikinci yarısına Yozgat Belediyesi Bozokspor karşısında aldığı mağlubiyet ile başlayan kırımızı siyahlı ekip güçlü rakibini mağlup ederek Bozokspor mağlubiyetini telafi etmek istiyor.

Yozgatspor 1959 teknik direktörü Feridun Dündar, yarın kendilerinin bir puan gerisinde olan Develigücü takımı ile Bozok Stadı dış sahasında karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Yozgat Belediyesi Bozokspor karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Dündar, ‘’Bu mağlubiyeti yarın Develigücü takımı karşısında telafi etmek istiyoruz. Güçlü rakibimiz ile ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız müsabakada 1-1 berabere kalmıştık. Yenilenmiş kadromuz ile bu müsabakanın rövanşında rakibimizi taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak mağlup etmek istiyoruz. Hafta başından buyana Develigücü takımı ile oynayacağımız müsabakaya çok iyi hazırlandık. Bugün son taktik antrenmanımızı yapacağız ve maç saatini beklemeye başlayacağız’’ dedi. 

Yeniufuk