Yozgatspor teknik direktörü Dündar: Tek düşüncemiz lig

Yozgatspor teknik direktörü Dündar: Tek düşüncemiz lig

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, takımın gerçek durumunu ve gücünü ancak ve ancak ligde görebileceklerini ifade etti.

A+A-

Hazırlık maçlarında alınan sonuçları fazla önemsemeyen Teknik Direktör Feridun Dündar, iyiden iyiye ligi düşünmeye başladı. 15 gün sonra zorlu maratona gireceklerini hatırlatan Dündar,  “Bizim tek düşüncemiz lig. Takımı bu zorlu arenada görmeden nerelere geldiğimizi öğrenmek mümkün olmaz. O nedenle hazırlık maçları hiçbir zaman tam ölçü değildir” dedi.

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, lig öncesi hayali konuşmanın doğru olmayacağını söyledi.

UYUM SORUNU NORMAL

Takımın her yönüyle Lige hazır bir şekilde girmesi için hazırlık maçlarının büyük önem taşıdığını belirten Dündar, hazırlık maçlarında ortaya konulan futbolu fazla önemsemediğini bir kez daha hatırlattı. Yeni kurulan bir takımda ister istemez uyum sorunu oluşacağını bildiren Dündar, bunu ancak hazırlık maçlarıyla çözme imkanını yakaladıklarını vurguladı.

SONUCA BAKMIYORUZ

Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok, ortaya konulan futbol önem taşıdığını belirten Dündar, eksiklikleri tesbit ederek, bunları en aza indirgemeye çalıştıklarını ifade etti. Maçlarda bütün futbolcuları görme imkanı bulan Dündar, onlar hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olurken, yapılan tüm çalışmaları, lige yönelik yaptırdığını açıkladı.

ZAMAN DARALDI

Takımın kamp dönemlerinde açıklarını yavaş yavaş kapattığını ancak lig için henüz birşey söylemenin erken olacağını kaydeden Dündar, açıklamalarını şöyle devam ettirdi: “Biz yeni bir takımız. Birçok futbolcumuz hem birbirlerine hem de takıma uyum sağlama çabası içindeler. Artık bütün planlarımızı lige göre yaptık. Zaman oldukça az kaldı. Biz de önce hazırlık maçlarında takımın son durumumuzu görerek, ona göre önlemler alıyoruz. Ancak şu an için hedef açıklamanın, çok çok iyi bir takımız demenin doğru olmayacağı kanısındayım.”

İlgili Haberler