Yozgatspor Kulüp Başkanı Arslan: Her şeyin bittiği manasına gelmez

Yozgatspor Kulüp Başkanı Arslan: Her şeyin bittiği manasına gelmez

Yozgatspor 1959 FK Pazar günü yapacağı Yozgat Belediyesi Bozokspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Yozgatspor 1959 FK Pazar günü yapacağı Yozgat Belediyesi Bozokspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, Pazar günü liglerin başlayacağını ve ilk maç olarak Yozgat Bozokspor ile yapacaklarını söyledi.

Başkan Arslan, “Futbol her zaman için üç ihtimalli bir oyundur. İlk maçta galip gelmek her şeyin başarıldığına manasına gelmez. İlk maçta mağlup olmakta her şeyin bittiği manasına gelmez. Neticede önümüzde 26 haftalık bir maraton olacak” dedi.

Yozgatspor olarak sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Arslan, “Kazanacak gücümüzde var. Güzel ve uyumlu bir takım oluşturduk. İnşallah Yozgat’a özlediği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Ama tabi ki lig uzun bir maraton. Bugünden çok fazla bir şey söylemek olmaz. Her türlü netice olabilir. Pazar günkü maçı da inşallah tatsızlık olmadan oynamak ve kazanmak istiyoruz” dedi.

Yozgatspor Teknik direktörü Alper Yeşil, Bu haftaki maçın Yozgat ve Yozgat Şehri için önemli bir maç olduğunu ifade etti.

Yeşil, “Bu hafta iki Yozgat takımı oynayacak. İnşallah kazanan Yozgatspor olur. Centilmenlik içerisinde bir müsabaka olmasını diliyorum. Çünkü iki taraf da Yozgat’ın takımı. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapıp maçı kazanmak için çalışacağız. Sonuçta kazanan Yozgat’ımızın takımı olacak” dedi.

Takımın hazır olduğunu belirten Yozgatspor Teknik direktörü Alper Yeşil, “Takım iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İnşallah bunu da Pazar günü sahada göstereceğiz. Yozgatspor taraftarının her zaman desteğine ihtiyacımız var. Bizi her zaman içeride ve dışarıda destekliyorlar. Ne kadar büyük bir taraftar olduğunu da biliyoruz. İnşallah Pazar günü de 90 dakika boyunca desteklerler. Taraftarımızın desteklerine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Yeniufuk