Yozgatspor Kulüp Başkanı Arslan: Fırsat vermeyeceğiz

Yozgatspor Kulüp Başkanı Arslan: Fırsat vermeyeceğiz

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, önceki akşam Yozgatspor Kulüp binasına yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

A+A-

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, önceki akşam Yozgatspor Kulüp binasına yapılan saldırıya ilişkin, “Huzur şehri Yozgat’ımızda birilerinin devlet gücünün de ardına sığınarak ve birleştirici olması gereken spor üzerinden huzuru bozmasına, şehrin çocuklarını birbirine düşman etmeye çalışmasına, arada düşmanlıklar oluşturmasına fırsat vermeyeceğiz.”dedi.

Başkan Kazım Arslan, yaptığı açıklamada birlik beraberlik ve kardeşliği muhafaza etme noktasında kendilerini sorumlu hissettiklerini belirterek, “Birileri bu sorumluluktan uzak olsa da, bizler kendimizi birlik, beraberlik ve kardeşliği muhafaza etme noktasında sorumlu hissediyoruz ve hissetmeye devam edeceğiz. Zaten devlet aklı ve yetkilileri de duruma mudahil olmuş sorumluluğun gereğini yerine getirmektedir. Bu aleni hukuksuzluğa müsade etmeyecektir.

Zira bu şehrin herşeyden önce huzura ihtiyacı vardır.Zira bu şehir bizimdir ve hiç birimizin şehrin insanlarının arasına kin, nefret, düşmanlık, kavga tohumları ekmeye hakkı yoktur. Hukuk herkes için vardır ve bir gün mutlaka hukuksuzluk yapanlara da lazım olacaktır. Millet hafızası kimilerini iyilikleriyle kimilerini de kötülükleri ile anacaktır. Önemli olan hangi tarafta durduğumuzdur. Bizler şartlar ne olursa olsun iyilikten yana olmaya, bu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz.Bugün güçten korkup zorbalıklara ses çıkarmayanların sığınağı da bir gün mutlaka hukuk ve iyilik olacaktır. Değerli Yozgatspor taraftarları ve sağduyulu Yozgatlı hemşehrilerimiz rahat olsunlar.Herşeyin cevabı hukuk çerçevesinde ve yeşil sahalarda verilecektir. Biz varken sizler varken Yozgatspor yıkılmaz.”ifadelerini kullandı. 

Yeniufuk