Yozgatspor 3 puanı tek golle aldı

Yozgatspor 3 puanı tek golle aldı

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor kendi sahasında Osmancık Belediyespor’u konut etti.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci Bölge 3’üncü Grubunda mücadele veren Yozgatspor kendi sanasında konuk ettiği Osmancık Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı siyaplılar 80’inci dakikada Levent Kaya ile bulduğu golle üç puana ulaştı.

BAL Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor kendi sahasında Osmancık Belediyespor’u konut etti. Bozok Stadı Dış Sahası’nda oynanan mücadeleyi Mustafa Ünver yönetti. Ömer Sözcü ve Beran Yalçın’ın yardımcılıklarını yaptığı mücadelede Hakan Aktaş dördüncü hakem olarak görev aldı.

Yozgatspor sahaya Meriç Bayram, Doğukan Özkurt, Kürşat Ülük, Ebubekir Eroğlu, Ebubekir Taşkıngül, Yavuz Kaygısız, Bayrak Ekrek, Emre Yurtlu, Muharrem Kaya, Fırat Can Akbulut ve Yusuf Çiçek onbiri ile çıktı.

Osmancık Belediyespor ise Enes Çapar, mustafa Emre Yalçınkaya, Seydi Eren Çevik, Berk Alacabağ. Mücahit Çoban, Samet Can Kavlak, Alper Özköksal, Ömer Faruk Selçok, Mert Aktaş, Taha Arslan, Emirhan Özmet onbiri ile sahada yer aldı.

Yozgatspor, taraftar desteğini de arkasına alarak maça çıktı. Rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalışan kırmızı siyahlılar istediği oyunu sahaya yansıtamadı.

Yozgatspor, girdiği pozisyonlardan yararlanamazken ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

Yozgatspor, ikinci yarıda baskısını artırdı. Yozgatspor, karşılaşmanın 80’inci dakikasında Levent Kaya ile öne geçti. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan kırmızı siyahlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Sorgun Belediyespor son sıradaki Yeşil Kamanspor'u 2-1 mağılup etti. Çayıralan Esnaf Spor son dakikalara kadar 2-1 önde götürdüğü maçı 2-3 kaybetti.

Yozgat Hakimiyet