Yozgatlı üniversite öğrencilere burs müjdesi! Başvurular devam ediyor

Yozgatlı üniversite öğrencilere burs müjdesi! Başvurular devam ediyor

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu (İYF) Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgatlı üniversite öğrencilerine çağrıda bulunarak, burs başvurusunda bulunabileceklerini söyledi.

A+A-

İYF yönetimi Eylül Ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, öğrenci bursları, yeni döneme ilişkin yapılacak çalışmalar ve faaliyet planlaması konuşuldu.

İYF Başkanı Ahmet Yılmaz, Yoğun gündem ile toplanan yönetim kurulu tarafından alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Burs başvurusu

Federasyon Başkanı Yılmaz, Yozgat Vakfı ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu olarak 2022-2023 eğitim öğretim döneminde de üniversite öğrencilerine burs vereceklerini söyledi.

İYF Başkanı Yılmaz,burs başvurularının alınmaya başlandığını belirterek, Yozgatlı üniversite öğrencilerinin başvuruda bulunabileceklerini kaydetti.

İYF Başkanı Yılmaz, “Değerli Öğrencilerimiz, Yozgat Vakfı ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu burs başvuruları başlamıştır. Başta Büyükşehirlerde Devlet Üniversitesi okuyan kız öğrenciler olmak üzere İstanbul dışından da öğrencilerimiz başvuru yapılabilir. Burs başvurunuzu, paylaştığımız bağlantı üzerinden ulaşacağınız formu doldurup, göndererek yapabilirsiniz. Burs başvuruları 23 Eylül Cuma günü saat 18.00’a kadar yapılabilecek” dedi.

Yozgat Hakimiyet