Yozgat'ın Saraykent ilçesinde kaç çocuk koronavirüs aşısı oldu?

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde kaç çocuk koronavirüs aşısı oldu?

Yozgat'ın Saraykent İlçesinde 10 günde 338 öğrenci Kovid-19 aşısı oldu. Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, okul müdürleri ile yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan’ı aşı oranlarının yükselmesindeki gayretleri için tebrik etti.

A+A-

Saraykent İlçesinde 10 günde 338 öğrenci Kovid-19 aşısı oldu.Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, okul müdürleri ile yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan’ı aşı oranlarının yükselmesindeki gayretleri için tebrik etti.

12-18 yaş öğrencilere Covid-19 aşı sisteminin açılmasıyla önemli bir refleks gösteren öğrenci velilerinin teşekkürün en büyüğünü hak ettiğini ifade eden Kaymakam Açıkgöz: “Velilerimiz, okul müdürlerimizin ricasını kırmayarak, hızlı bir şekilde e-devlet üzerinden aşı onayı verdiler. 10 gün gibi kısa bir sürede 338 öğrencinin aşılanması, bizleri çok memnun etti. İnşallah kısa sürede aşı izin süreci devam eden öğrenci kardeşlerimiz de aşı olacaklar. Bu sayede eğitim öğretim Saraykent’te kesintiye uğramadan devam edecek.” dedi.

Yeniufuk