Yozgat'ın kızlarının gücü yetmedi

Yozgat'ın kızlarının gücü yetmedi

Türkiye Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası D Grubu maçları, Yozgat’ta başladı.

A+A-

Hentbolda 2021-2022 sezonu Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu. Kadınlarda müsabakalar 22-26 Ocak'ta 4 grupta oynanacak. Gruplarında ilk iki sırayı yer alan takımlar çeyrek finalist olacak.

Kadınlar Süper Lig takımlarının ağırlıkta olduğu grupta temsilcimiz Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor güçlü rakiplerine karşı mücadele veriyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig Kadınlar A Grubu'ndaki temsilcimiz Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü, ilk maçında Süper Lig lideri Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaştı. Güçlü rakibi karşısında etkisiz kalan temsilcimiz, Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk devresi 27-6 geride kapattı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü korumayı bilen Yalıkavak Spor Kulübü salondan 43-20 galibiyetle ayrıldı.

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü antrenörü Enis Atmaca Türkiye Kupası grup müsabakalarının zorlu geçtiğini söyledi.

Kupanın ilk maçında Süper Lig lideri ile karşılaştıklarına değinen Atmaca, iyi bir müsakaka olduğunu dile getirdi.

Süper Lig takımlarıyla oynamanın oyuncularına tecrübe kazandıracağını da dile getiren antrenör Atmaca, “Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Türkiye Kupası’nda D grubunda mücadele edioruz. Kadın Süper Lig takımlarının Yozgat’ta oluşu bizim için gurur verici. Çocuklarımız için Süper Lig takımlarıyla maç yapmak güzel bir tecrübe olacak” dedi.

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü, kupanın ikinci gününde Üsküdar Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı.

Yozgat Hakimiyet