Yozgat'ın kızlarından Buse haftanın karmasında

Yozgat'ın kızlarından Buse haftanın karmasında

Semanur Buse Baran Kadınlar Hentbol Birinci Ligi A Grubunda haftanın karmasına seçilmeyi başardı.

A+A-

Hentbol Kadınlar Birinci Ligi A Grubunda mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımının başarılı oyuncusu Semanur Buse Baran haftanın karmasına girmeyi başardı.

Pazar günü Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda Kızıltepe Spor Lisesi ile karşı karşıya geldiği müsabakada takımının en golcü isimlerinden biri olan ve gösterdiği performans ile de galibiyette büyük rol sahibi olan Semanur Buse Baran Kadınlar Hentbol Birinci Ligi A Grubunda haftanın karmasına seçilmeyi başardı.

Ligde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Semanur Buse Baran, her geçen gün oyununu geliştirmeyi başardı.

Takımının önemli oyuncuları arasında bulunan Semanur Buse Baran, Kızıltepe Spor Lisesi müsabakasında hakettileri galibiyeti aldıklarını söyledi.

Ligde hedeflerinin Play-Off olduğunun altını çizen Semanur Buse Baran, “Ligin iyi takımlarından birisiyiz. Şanssız maçlar oynadık. İyi oynadığımız bir çok maçta puan kaybı yaşadık. Kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirip üst sıralarda yer almak istiyoruz”dedi.

Semanur Buse Baran, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sivas Belediye maçından da galibiyet hedeflediklerine değinerek, rövanşı vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Yozgat Hakimiyet