Yozgat'ın kızlarda Samsun mesaisi

Yozgat'ın kızlarda Samsun mesaisi

Hentbol Kadınlar Birinci Ligi A Grubunda mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Pazar günü Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda Samsun Hentbolspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.

A+A-

Antrenör Enis Atmaca gözetiminde çalışmalarına başlayan kırmızı siyahlı ekip hafta sonu güçlü rakibini yenerek uzun bir aradan sonra galibiyet almak istiyor.

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Antrenörü Enis Atmaca, haftayı maç yapmadan bay geçirdiklerini, bu hafta sonu ise ligin güçlü ekiplerinden biri olan Samsun Hentbolspor ile karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Zorlu müsabakada hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getiren Atmaca, ‘’Bugün Samsun temsilcisi ile oynayacağımız müsabakanın hazırlıklarına başladık. Ligin ikinci yarısında istemediğimiz mağlubiyetler aldık ve bir düşüşü dönemine girdik. Bu kötü gidişata dur demek için Samsun Hentbolspor ile oynayacağımız müsabaka çok önemli. Güçlü rakibimizi taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak yenmek ve ligde yeni bir seri yakalamak istiyoruz’’ dedi.

Yeniufuk