Yozgat'ın gençliği değerlerine sahip çıkıyor

Yozgat'ın gençliği değerlerine sahip çıkıyor

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi kapsamında gençler Yozgat İl Gençlik Merkezinde faaliyetlerde bulundular.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla başlatılan “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi kapsamında gençler çeşitli aktiviteler ve faaliyetlerle İl Gençlik Merkezinde ağırlandı.

11052022-627bc29a322ce-default.png

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi ile öğrencilerin; milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren ve yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına olanak sağlanıyor.

Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültürüne meraklı ve duyarlı akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamındaki faaliyetler devam ediyor.

Yozgat Hakimiyet