Yozgat'ın ağabeyi Bekir Bozdağ'a tam destek

Yozgat'ın ağabeyi Bekir Bozdağ'a tam destek

Yozgat’ta gerçekleştirilen bir çok yatırımın altında imzası bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın üçüncü kez aynı göreve getirilmesi, kentte de büyük hareketlilik getirdi.

A+A-

Yozgat’ta gerçekleştirilen bir çok yatırımın altında imzası bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın üçüncü kez aynı göreve getirilmesi, kentte de büyük hareketlilik getirdi. Göreve atandığı günden itibaren yoğun bir ziyaret trafiğine giren Bozdağ’a AK Parti teşkilatları da ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve il teşkilatı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı makamında ziyaret etti. Oldukça geniş katılımın olduğu ziyarette, Bakan Bozdağ teşkilat üyeleri ile sohbet etti.

2-166.jpg

Yozgat Bozok Üniversitesi, Hızlı Tren, Havaalanı, Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, Polis Okulu, Şehir Hastanesi gibi mega projeler başta olmak üzere bir çok yatırımın Yozgat’a kazandırılmasında öncülük eden ve halen AK Parti’deki ağırlığını hissettiren Bakan Bozdağ’ın yeniden etkin göreve getirilmesi kentte de büyük sevinçle karşılandı.

Ülke siyasetinin son 20 yılına damga vuran isimlerin başında gelen Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın yol arkadaşlarından birisi. Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana bir çok kritik görevleri başarı ile yerine getiren Bozdağ, kentte gerçekleşecek yatırımların da öncüsü ve söz sahibi olacak.

3-064.jpg

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl yönetim kurulu üyeleri le birlikte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, teşkilat üyelerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken, Yozgat’ta gerçekleştirilen yatırımların anlatılmasını istedi. AK Parti iktidarıyla birlikte Yozgat’ın kalkınma hamlesine girdiğine değinen Bakan Bozdağ, “Biz kendi gücümüze,kendi imkanlarımıza bakacağız, etrafımızdaki başarılı örnekleri kendimize rehber ederek daha ileriye daha güçlü bir şekilde koşabileceğiz. Yozgat’ın Türkiye’nin cazip noktalarından biri haline dönüştürülmesi için bugüne kadar sürdürdüğümüz pozitif çalışmaları, hükümetimizin destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

3-065.jpg

Yozgat'ın büyük ölçekli yatırımlar aldığının altını çizen Bakan Bozdağ, ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim başta olmak üzere bir çok alanda kentin gelişmesine ivme getirecek yatırımların getirilmesini sağlayacaklarını kaydetti. 

Yozgat Hakimiyet

Etiketler : ,