Yozgat'a büyük katkı sağlayacak! Geri sayım başladı

Yozgat'a büyük katkı sağlayacak! Geri sayım başladı

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Yozgat’ın hızlı tren hattının hizmete açılmasıyla ulaşımda bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

A+A-

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Kırıkkale, Irmak ve Yahşiyan TCDD İstasyon ziyaretlerinin ardından Yerköy TCDD İstasyonunu ziyaret etti.

2019-06-05-01-genel2.jpg

Burada Ulaştırma Sen Yozgat İl Başkanı Fatih Özer ve üyeleri ile bir araya gelen Çalışkan, istişarelerde bulunarak talep ve önerilerini dinledi.

2019-06-05-02-terminal-1.jpg

Daha sonra Yozgat Hızlı Tren İstasyonunu ziyaret eden Çalışkan, görevlilerle sohbet ederek ulaşım hizmetleri hakkında bilgi aldı.

10-terminal.jpg

Hızlı Tren hattının hizmete girmesiyle Yozgat’ın ulaşımda önemli bir ivme yakalayacağını söyleyen Çalışkan, “Yozgat konumu itibariyle doğu illeri ve batı illerinin kesiştiği orta bir noktada bulunuyor.

12-terminal.jpg

Hızlı trenin yanı sıra havalimanı da çok kısa bir süre sonra hizmete açılacak olması şehrin gelişmesine önemli katkı sağlayacak.

ulastirma-sen2.jpg

Bizlerde Ulaştırma Memur Sen olarak illerimizi ziyaret ediyoruz. Bugünde Yozgat’ımızı ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik, istişarelerde bulunduk.

ulastirma-sen4.jpg

Bu vesile ile ev sahipliğinden dolayı Ulaştırma Memur Sen Yozgat İl Başkanımız Fatih Özer’e ve üyelerimize teşekkür ediyoruz.”dedi. 

Yeniufuk