Yozgat Valiliği'nde güvenlik zirvesi! Tüm tedbirler alındı

Yozgat Valiliği'nde güvenlik zirvesi! Tüm tedbirler alındı

Yozgat Valisi Ziya Polat’ın başkanlığında 'Üniversite Güvenlik Tedbirleri' toplantısı düzenlendi.

A+A-

Yozgat Valisi Ziya Polat’ın başkanlığında 'Üniversite Güvenlik Tedbirleri' toplantısı düzenlendi. Üniversite, yükseköğretim kurumları ve yurtlarda huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla, Vali Ziya Polat başkanlığında ilgili kurumların katılımı ile Üniversite Güvenlik Toplantısı düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öncesi üniversite ile üniversiteye bağlı yüksek öğretim kurumlarında, yurtlarda ve üniversite yerleşkesinde huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi amacıyla alınacak tedbirler, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve öğrencilerin muhtemel barınma konuları ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali Polat, Yiğitler şehri Yozgat’ın öğrenciler için güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu söyledi. Vali Polat, öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik gibi konularda herhangi bir problem yaşamaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığı kaydetti.

Ülkenin farklı bölgelerinden Yozgat’a gelen öğrencileri bir emanet olarak gördüklerini dile getiren Vali Polat, "Üniversite kazanıp gelecek öğrencilerimiz hoşgörü şehrimizde huzur, güven içerisinde keyifle okusunlar istiyoruz" dedi.

Toplantıya Vali Polat’ın yanı sıra Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İl Jandarma Komutanı Halil Başer ve bazı daire müdürleri katıldı.

Yozgat Hakimiyet