Yozgat Valiliği himaye etti! Minik öğrenciler bakın ne yaptı

Yozgat Valiliği himaye etti! Minik öğrenciler bakın ne yaptı

Yozgat'ta KodluYOZ Projesi kapsamında Şehit Abdullah Bozkurt İlkokulu sınıf öğretmeni Bilkay Yıldız Boztaş ve öğrencileri ”Bilgisayarsız Temel Robotik Kodlama Sergisi” açtı.

A+A-

Yozgat Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan ESER Projesinin alt projesi olan KodluYOZ Projesi kapsamında Şehit Abdullah Bozkurt İlkokulu sınıf öğretmeni Bilkay Yıldız Boztaş ve öğrencileri ”Bilgisayarsız Temel Robotik Kodlama Sergisi” açtı.

kodluyoz2.jpg

Sergiye; İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir’de katıldı.İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, hayatın her alanında teknolojinin faydalarını ve ihtiyacının hissedildiğini belirtti.

kodluyoz1.jpg

Projeyi önemsediklerini belirten Yazıcı ”ESER Projemizin alt projelerinden olan KodluYOZ projesiyle her öğrencimizi kodlama ve yazılımla buluşturuyor ve öğrencilerimizde yazılım konusunda bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Proje kapsamında öğretmen ve öğrencilerin kodlama eğitimlerinin planlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Yazıcı, serginin oluşmasında emek veren okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Yeniufuk