Yozgat TSO Başkanı Alakoç’a iki önemli görev

Yozgat TSO Başkanı Alakoç’a iki önemli görev

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulunda Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç, Vergi Komisyonu ve Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu üyeliklerine seçildi.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulunda Genel Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Genel Genel kurulda; Yozgat TSO Başkanı Taylan Alakoç’ta Vergi Komisyonu ile Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu üyeliğine seçilerek iki önemli görevi üstlenmiş oldu.

tso-001.jpg

TSO Başkanı Taylan Alakoç, yaptığı açıklamada, kendilerini bu göreve layık gören TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, “Öncelikle genel kurulumuzda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Şahsıma da teveccüh göstererek iki önemli göreve layık görmeleri de beni ayrıca mutlu etti. Bu kapsamda Genel Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu ve üyelerimizle birlikte iyi bir uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Yozgat’ımızla ilgili de öncü rolümüzü muhafaza ederek ve odamızı etkin bir aktör haline getirme çabalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.