Yozgat TEKNOFEST’e hazırlanıyor

Yozgat TEKNOFEST’e hazırlanıyor

TEKNOFEST 2020’de Robotaksi Binek Otonom Araç yarışlarında 7. olan BeeM Takımı, bu yıl daha iddialı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Dr. Öğr. Üyesi Emrah Çetin danışmanlığında otonom sistem yazılımları ve yapay zekâ alanına odaklanan öğrenciler oldukça mesafe kat ettiler. Dünya’da da oldukça yeni olan bu teknolojinin ülkemizdeki alt yapısına katkı sunmak adına çalışmalarını yürüten ve 12 Eylül’deki yarışlar için yaklaşık 9 aydır çalışmalarına devam eden BeeM takımını Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ ziyaret etti.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Geçtiğimiz yıl göğsümüzü kabartarak büyük bir başarıya imza atan BeeM takımımız bu yıl da büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Ben inanıyorum ki kararlılıkla çıkılan bu yolda bu sene daha büyük bir başarı elde edilecektir. BeeM takımı danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Çetin Hocamıza ve takım üyelerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

beem1-e1627653072886.jpg

BeeM Takımı öğrencileri de Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın kendilerini ziyaretlerinden ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler : ,