Yozgat Şehir Hastanesi'nde bina turu yapıldı

Yozgat Şehir Hastanesi'nde bina turu yapıldı

Yozgat Şehir Hastanesi Başheki Uzm. Dr. Mustafa Kozan, hastane yöneticileri ve kalite biriminin katılımı ile bina turu düzenlendi.

A+A-

Yozgat Şehir Hastanesi’nde kaliteli sağlık hizmeti kapsamında bina turu yapıldı. Yozgat Şehir Hastanesi Başheki Uzm. Dr. Mustafa Kozan, hastane yöneticileri ve kalite biriminin katılımı ile bina turu düzenlendi.
Bina turunda hem birimlerimizdeki düzen, işleyiş yerinde gözlemlendi ve personellerimizle fikir alışverişinde bulunuldu.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, “Sağlık Bakanlığı tarafından, ülke genelinde hizmet sunan kamu ve özel sağlık kuruluşlarında, SKS Hastane Standartları uygulanmaktadır. Bu kapsamda hastane bünyesinde fiziksel durum, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve diğer hususlara dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için bina turları yapılıyor. Hastanemizde bina turu gerçekleştirdik. Bina turlarını ile aksaklıkların yerinde giderilmesi adına önemsiyoruz. Bina turları yıl içerisinde düzenli aralıklarla devam edecek” dedi.

Başhekim Kozan, hizmette ve fedakarlıkta sınır tanımayan personellerimize teşekkürlerini iletti.

Yozgat Hakimiyet