Yozgat Şehir Hastanesi'nde belge töreni

Yozgat Şehir Hastanesi'nde belge töreni

Yozgat Şehir Hastanesi tarafından 17 Ekim- 28 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı” na katılan hemşirelere “Yoğun bakım hemşireliği eğitimi” belgeleri verildi.

A+A-

Yozgat Şehir Hastanesi tarafından 17 Ekim- 28 Kasım tarihleri arasında düzenlenen  “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı” na katılan hemşirelere “Yoğun bakım hemşireliği eğitimi” belgeleri verildi.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan,  yoğun bakım hemşireliği eğitimi’nin amacının; koruyucu, geliştirici rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini, hasta ve aileleri ile terapotik iletişim kuran, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip ve sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek olduğunu söyledi.

Başhekim Kozan, “Hastanemiz Yoğun Bakım Hemşiresi Aynur Koçak ve ekibi Koordinatörlüğünde düzenlenen programa hastanemiz yoğun bakım hemşirelerimiz ile birlikte birçok hastaneden hemşire katıldı. Hastanemiz Teorik Eğitimleri Konferans salonumuzda düzenlenen uygulamalı eğitimler hastanemizin ilgili bölümlerinde tamamlanmıştır. Bu eğitimde katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sertifika alan tüm katılımcılara bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Yeniufuk