Yozgat Şehir Hastanesi ilklere imza atıyor!

Yozgat Şehir Hastanesi ilklere imza atıyor!

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olarak açıldığı 2017’nin Ocak ayından bu yana birçok ödülün sahibi olan Yozgat Şehir Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesinde yüksek puan alan kalitesini bir kez daha gösterdi.

A+A-

Kamu özel iş birliği modeliyle hayata geçirilen ’Şehir Hastaneleri’nin ilki olan Yozgat Şehir Hastanesi, sağlık alanındaki uygulamalarıyla da ilklere imza atmayı sürdürüyor.

Yozgat Şehir Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesinde önemli bir başarıya imza attı. Yozgat tarihinde görülmemiş bir puan alarak üstün başarısını yansıtan Yozgat Şehir Hastanesi, elde ettiği bu başarıyla Türkiye’deki en iyi şehir hastanelerinden biri olduğunu yansıttı.

Multidisipliner, yenilikçi, ulaşılabilir, güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Yozgat Şehir Hastanesi bir kez daha gurur vesilesi oldu.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, büyük başarı sonrası, hedeflerinin daima daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu söyledi.

Başhekim Uz. Dr. Kozan, “Amacımız, kentimize ve bölgemize verdiğimiz hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak, gelişmeye, değişime ve yeniliğe açık olmaktır. Bu nedenle kurumumuzda gelişen ve değişen dünyada halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak en büyük çabamızdır. Yozgat Şehir Hastanesinde sağlık hizmetlerinin kalitesini en ileri seviyeye taşımak adına yaptığımız tüm yenilik ve iyileştirmelerin, standartlarının tamamına yakınını karşılaması bizler için gurur vesilesi oldu. Uzun ve yoğun çalışmalar sonucunda elde edilen bu başarıdan dolayı tüm çalışma arkadaşlarımla gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu başarıda sağlık hizmetlerimizi kalite standartlarında sunan yönetimimize, kalite çalışanlarımıza, birim sorumlularımıza ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Değerlendirmede kalite yönetimi, risk yönetimi, istenmeyen olay bildirimi, eğitim yönetimi, hasta deneyimi, sağlıklı çalışma yaşamı, hasta bakımı, organ nakil, ilaç yönetimi, transfüzyon hizmetleri, radyasyon güvenliği, acil servis, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, biyokimya laboratuvarı, malzeme ve cihaz yönetimi, tıbbi kayıt ve arşiv hizmetleri göstergelerinin izlenmesi, bölüm bazlı ve klinik göstergelerin analizi gibi süreçler göz önünde bulunuldu.

Yozgat Hakimiyet