Yozgat Şehir Hastanesi acil çalışanları ile gece kahvaltısında bir araya geldi

Yozgat Şehir Hastanesi acil çalışanları ile gece kahvaltısında bir araya geldi

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla hastane acil servisini ziyaret ederek, acil çalışanlarıyla gece kahvaltısında bir araya geldi.

A+A-

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, beraberinde  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mehmet Küçükaslan 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla hastane acil servisini ziyaret ederek, acil çalışanlarıyla gece kahvaltısında bir araya geldi.

Vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması noktasında farklı çalışmalara imza atan Başhekim Kozan, hastane birim yöneticileri ile birlikte gece acil servis personelini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra personelle birlikte gece kahvaltısı yapan Başhekim Kozan, acil personelleri ile sohbet ederek iş ve işlemler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Gece kahvaltı sonrasında saha gezisi yapan Başhekim Kozan,”Sağlık sistemimizin en önemli parçası olan, gece gündüz demeden fedakarca çalışan ve dokunuşlarıyla hayat kurtaran acil çalışanlarımızın ‘1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nı kutluyorum.”diye konuştu.

Yeniufuk