Yozgat seçimini yaptı! Güven tazelediler

Yozgat seçimini yaptı! Güven tazelediler

Yozgat’ta faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatiflerinin seçimli genel kurulları hafta sonu gerçekleştirilirken, mevcut başkanlar Uğur Bektaş ve Şenol Ayaroğlu güven tazeledi.

A+A-

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi Salon’unda yapılan Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Genel Kurul toplantısına tek liste ile katılan mevcut başkan Uğur Bektaş, toplantıya katılan 632 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Kooperatif Başkanı seçildi.

Yozgat seçimini yaptı! Güven tazelediler

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Siyasi Parti il ve merkez ilçe başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısında konuşan Bektaş, Yozgat Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi  Kooperatif’i olarak yeni bir genel kurul toplantısında bir araya geldiklerini söyledi.

Toplantıda kendisini yeniden başkanlık görevine layık gördükleri için üyelerine ve her zaman yanlarında olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Abdulkadir Akgül’e teşekkür eden Başkan  Bektaş, ‘’2023 Yılı Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirmiş bulunuyoruz  Katılımlarıyla bizlere mutluluk veren Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekilimiz Ethem Sedef ile AK Parti Yozgat Milletvekilimiz Yusuf Başer’e, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Örgütleri başkanlarına ve siz kıymetli esnaf ve sanatkarlarımıza şükranlarımı sunuyor, yapılan kongremizin Yozgat’ımıza ve tüm esnaf teşkilatlarımıza  hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

Yozgat seçimini yaptı! Güven tazelediler

İPİ AYAROĞLU GÖĞÜSLEDİ

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür Merkezi Salon’unda yapılan Bozok Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısında Şenol Ayaroğlu ile Osman Solmaz iki ayrı liste ile yarıştı.

Delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Şenol Ayaroğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Başkan Ayaroğlu, yaptığı konuşmada, dün olduğu gibi  bundan sonrada her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olacaklarını ifade ederek kendisini yeniden başkan seçen tüm üyelerine teşekkür etti.

Yeniufuk