Yozgat nefes alacak! Çalışmalarda sona gelindi

Yozgat nefes alacak! Çalışmalarda sona gelindi

Yozgat’ta Menekşe evlerinin yerine yapılan ve 52 bin metrekare alana sahip Millet Bahçesinde sona gelindi. Belediye Başkanı Celal Köse, Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A+A-

Başkan Köse, yaptığı açıklamada; 52 Bin metrekare alana sahip Millet Bahçesinde çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti.

Her türlü sosyal donatılara sahip Millet Bahçesinin Yozgat’ın yeni gözde mekanlarından biri olacağını vurgulayan Başkan Köse, “Burada; millet kıraathanesi, halı saha, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, süs havuzları, yürüyüş parkuru, kamelyalar yer alıyor. Burası Yozgat’ımıza değer katacak. Vatandaşlarımız rahatlıkla gelip burada vaktini geçirebilecek. Eğitim kültür açısından, hem çocuklarımızın rahatlıkla buralarda oturabileceği, oynayabileceği, ailelerimizin burada kamelyalarımızla vaktini geçirebileceği, hafta sonu özellikle burada dinlenebilecekleri güzel bir alanı inşa ediyoruz. Millet Bahçesi konum olarak kentin en güzel yerlerinden birine sahip. Şuan çalışmalarımızın sonuna geldik. Önümüzdeki süreçte açılışını yaparak Yozgatlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.

celal1-003.jpg

BELEDİYE İŞİ GÖNÜL İŞİ

Seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Köse, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Yozgat’ın her konuda yaşanır bir kent olması için vizyonlu projelere imza attıklarını vurgulayan Başkan Köse, “Vatandaşlarımızın her anlamda beklentilerine karşılık vermek için imkanlar dahilinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz. Buna yönelik önemli projelerimizi hayata geçirdik. Bu yıl bu anlamda büyük ölçekli projelerimizin tamamlandığı bir yıl olacak. Şehrimize hizmet etme yolunda hiçbir bahanenin arkasına sığınmadık. Belediyemizin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak Yozgat’ımıza hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar hiçbir bahanenin arkasına sığınmadık. Şehrimizin sorunlarını öncelik sırasına göre çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Şuan bitme aşamasına gelen önemli projelerimizin yanı sıra yeni projelerimizi de hayata geçiriyoruz. Amacımız Yozgat’ımızı daha güzel ve daha yaşanılır bir kent haline getirmektir. Bu doğrultuda ekiplerimizin saha çalışmalarını yakından takip ediyor, vatandaşlarımızla da istişarelerimizi sürdürüyoruz.”diye konuştu.

celal-yurt-caddesi.jpg

ŞEFKAT EVİ PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yozgat Şehir Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yanında bulunan Şefkat Evi projesi çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Köse, bu yıl içerisinde bitirilecek önemli projelerden birisinin de Şefkat Evi Projesi olduğunu ifade etti.

Şefkat Evi’nin de hizmete açılmasıyla şehrin büyük bir eksikliğini daha gidereceklerini söyleyen Köse, Yozgat’a değer katacak ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

celal-yurt-caddesi1.jpg

Başkan Köse, “İlçelerimizden ve çevre illerden şehrimize tedavi amaçlı gelen maddi durumu iyi olmayan hasta yakınlarımızın istifade edecekleri Şefkat Evi projemiz hem şehrimize değer katacak hem de hemşehrilerimizin ihtiyacını karşılayacak.

celal-millet-bahcesi1-001.jpg

Her kesimi gözeterek ve vatandaşlarımızla istişare ederek gerçekleştirdiğimiz ve devam ettirdiğimiz ve projelendirdiğimiz çalışmalarla şehrimize hizmet için tüm ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah bu yıl içerisinde tamamlayarak hemşehrilerimizin ve çevre illerden gelen misafirlerimizin hizmetine sunacağız. Şefkat Evi Projesi tam donanımlı bir tesis. Maddi durumu iyi olmayan hasta yakınlarımızın istifadesine sunacağımız Projemizin tamamlanmasıyla buradan önemli ölçüde vatandaşlarımız yararlanmış olacak. Burası 40 odalı, dinlenme salonu, çok amaçlı salonu, lobisi, restoranı, yemekhanesi, çamaşırhanesi, mescidi, kapalı otoparkı ve modern mimarisi ile hem şehrimizin vizyonuna değer katacak hem de hemşehrilerimizin ihtiyacını karşılayacak ve tam donanımlı bir hizmet binamızı daha hizmete açacağız.”şeklinde konuştu.

Yeniufuk