Yozgat İl Özel İdaresi'nden istişare toplantısı

Yozgat İl Özel İdaresi'nden istişare toplantısı

Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında bilgi almak üzere birim müdürleri ile bir araya geldi.

A+A-

Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz başkanlığında Birim Müdürleri ve İlçe Özel İdare Müdürlerinin katılımı ile 2021 yatırım yılı faaliyetleri ve 2022 yılı yatırım programı uygulamaları ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Birim müdürlerinin, kendi birimleri ile ilgili bilgi vermelerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Genel Sekreter Yılmaz, İl Özel İdaresinin daha iyi işlere imza atması için birlik ve beraberlik içinde yoğun bir çalışmanın gayreti içinde olacaklarını belirtti.

2022 yılı yatırımlarına başlarken performans çıtasını yüksek tutarak, yeni iş sezonunda üst düzey gayret gösterilmesini isteyen Yılmaz vatandaşlara memnuniyet verici hizmetler sunmayı hedeflediklerine değindi.
Karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde geçen toplantıda, sorunlar masaya yatırılarak çözüm yolları üretildi. Verimli bir ortamda gerçekleşen toplantıda beklentiler dile getirilerek yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verildi.

Yozgat Hakimiyet