Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Sarıkaya'da

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Sarıkaya'da

Müftülükler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla yapılan ilçe müftüleri Kasım ayı toplantısı Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında Sarıkaya’da yapıldı.

A+A-

İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla yapılan ilçe müftüleri Kasım ayı toplantısı Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında Sarıkaya’da yapıldı.

Sarıkaya Hz. Ayşe Kız Kur’an Kursunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Müftü Yardımcıları Süleyman Eroğlu, Aybala Tuğba Yurtlu, ilçe müftüleri ile şube müdürleri ve ilçelerde görevli vaizler katıldı.

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden toplantıda yaptığı açılış konuşmasında din hizmetleri konularına değindi.
Toplantıda; il ve ilçelerde yürütülen din hizmetleri kapsamında; 2021 Yılı 2. Dönem Özel Vaaz ve İrşat Programları, Göç ve Çocuk Temalı Resim Yarışması, Gençlik Bilgi Yarışması, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının kurulması ve faaliyetlerin artırılması, kadına yönelik şiddetle mücadele ile alakalı eğitimler, Milli Ağaçlandırma Günü ve Sosyal Medya Etik Kuralları ile Diyanet İşleri Başkanlığından gelen diğer talimatlar hakkında değerlendirilmeler yapıldı. 

Yeniufuk