Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'dan Yeşilay'a destek sözü

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'dan Yeşilay'a destek sözü

Yozgat Valisi Ziya Polat ve Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer’in ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da Yeşilay’a destek olacaklarını belirtti. Yazıcı “Ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa destek olmaya hazırız” dedi.

A+A-

Yeşilay Yozgat Şubesi Başkanı Alp Sinan Ertürk, yönetim kurulu üyeleri ve kısa adı YEDAM olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi personeli ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ertürk yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletip Yeşilay çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yazıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip her zaman desteklerinin süreceğini ifade etti.

ziyaret1-1.jpg

Sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, pandeminin son yıllarda ortaya çıkardığı teknoloji bağımlılığını da mücadeleleri arasına ekleyen Yeşilay, çocuklarımızı ve gençlerimizi bağımlılığa karşı korumak için ülke genelindeki tüm şubeleriyle çalışıyor.
Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk, Yeşilay olarak bağımlılığa karşı çocukları ve gençleri korumak için Yozgat’ta faaliyetlerini aralıksız devam ettirdiklerini belirtip, yaptıkları ziyaretler ve fikir alışverişleriyle etkili çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. Geçtiğimiz hafta Yozgat Valisi Ziya Polat’ı makamında ziyaret ederek bilgilendirmede bulunduklarının altını çizen Ertürk yaptıkları görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ve Yeşilay heyeti olarak ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

Ziyaretlerin ve görüşmelerin önemine dikkat çeken Ertürk, “Bu kapsamda da İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek önce yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledik ardından ise çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunduk. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bize desteklerinin devam edeceğini belirtti. Samimi karşılamaları ve Yeşilay’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürler ederim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’da Milli Eğitim olarak Yeşilay ile beraber çalıştıklarını belirterek “Biz elimizden ne geliyorsa, ne gerekiyorsa Yeşilay’a destek olmaya hazırız.” dedi. Kısa adı YEDAM olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi personelinin belirlenen okullarda bağımlılıkla mücadele ve YEDAM’ın tanıtımı ile ilgili talepleri içinde gerekli desteğin verileceğini söyledi.