
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıkladı! Önemi daha da arttı
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'ta görev yapan RAM müdürleri ve rehberlik öğretmenleri ile toplantı yaptı.
Toplantıda veli ve öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar görüşüldü. Örnek uygulamalar katılımcılar tarafından paylaşıldı. Görüş ve öneriler alınarak değerlendirildi.
Özellikle salgın sürecinde rehberlik hizmetlerine duyulan ihtiyacın daha da arttığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, bu bağlamda salgından kaynaklanan kaygı ve endişenin çocuklar üzerindeki etkisinin minimize edilmesinin gerekliliğini vurgulayarak, online toplantılara ağırlık verilip, veli ve öğrencilere rehberlik yapılması, özellik arz eden durumlarda ise okullara davet edilerek çalışmaların yürütülmesinin öneminden bahsetti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, LGS ve YKS sınavlarının yaklaştığını, sınava girecek öğrencilerde oluşan sınav kaygısı ve stresi ile sınavda uygulanacak stratejiler konusunda çalışmaların yoğunlaştırılmasını istedi. Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında ders yılı sonunda rapor isteneceğini belirtti. Ayrıca yapılan çalışmaların etki analizlerinin yapılarak, tespit edilen sorunların ne oranda çözüme kavuşturulduğunun belirlenmesi ve süreçlerin mutlaka değerlendirilmesinin önemini vurguladı.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, toplantıya katılan herkese emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.