Yozgat ekibi Hatay Hassa'da bakan yardımcısını ağırladılar

Yozgat ekibi Hatay Hassa'da bakan yardımcısını ağırladılar

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Hatay’ın Hassa ilçesinde Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse ve Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’in misafiri oldu.

A+A-

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketlerinin ardından Hatay’ın Hassa ilçesine görevlendirilen Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat ve Sarıkaya Belediye başkanları ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’yı misafir ettiler.

bakan-yardimcisini-agirladilar-03.jpg

Sarıkaya Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına misafir olan Çataklı, Yozgat il yöneticileri ve vatandaşlarla orucunu açtı. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ‘’İçişleri Bakan Yardımcımız İsmail Çataklı beyefendi ile birlikte Deprem Bölgesi’nde Sarıkaya Belediyemiz tarafından kurulan iftar çadırımızda vatandaşlarımızla beraber iftarımızı yaptık. Gönüllerimizde soframızda bir. Yüce Mevla’m birlik ve beraberliğimizi daim eylesin’’ dedi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ise ‘’İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’yı; Valimiz Ziya Polat ve Yozgat Belediye Başkanımız Celal Köse ile birlikte Akbez’deki aşevimizde misafir ettik. Akbezlilerle aynı sofrada buluştuk’’ diye konuştu. 

Yeniufuk

İlgili Haberler