Yozgat derbisinin kazananı belli oldu

Yozgat derbisinin kazananı belli oldu

BAL Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren Yozgatspor, Sorgun Beleidyespor karşısında geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Bölge 3’üncü Grupta Yozgat derbisinde kazanan taraf Yozgatspor oldu.
BAL Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren Yozgatspor, geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi.

Bozok Şehir Stadı Sentetik Dış Sahasında oynanan karşılaşmayı Turan Çalık yönetti. Alper Adıyaman ve Gökhan Usluoğlu’nun yardımcılıklarını yaptığı maçta Tuğba Üçüncü dördöncü hakem olarak görev yaptı.

Yozgatspor Meriç Bayram, Burak Emirhan Yurunuş, Kürşat Ülük, Sevdi Eren Çevik, Ebubekir Eroğlu, Kavuz Kaygısız, Burak Emre Kayan, Tamer Bal, Muharrem Kaya, İlyas Kağan Eker ve Levent Kaya onbiri ile sahaya çıktı.

Sorgun Belediyespor Kadir Kaan Yalçın, Halil İbrahim Kurt, Yasin Resul Caner, Oğuzhan Kolak, Serdar Güleşçe, Burhan Beyazit, Gökhan Demircan, Selim Öztürk, Koray Kılavuz, İsmail Cansın Denizli, Serdar Kılıç onbiri ile sahada yer aldı.

Yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelede oldukça çekişmeli geçti. Sorgun Belediyespor 20’inci dakikada Oğuzhan Kolak ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra kontrollü oyunu tercih eden Sarı siyahlılar uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştı. Zorlu mücadelenin ilk yarısı Sorgun Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kritik karşılaşmanın ikinci yarısına Yozgatspor etkili başladı. Kırmızı siyahlılar 65’inci dakikada aradığı golü Muharrem Kaya ile buldu.

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran kırmızı siyahlılar galibiyet golünü 80’inci dakikada Muharrem Kaya ile buldu.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte kırmızı siyahlılar büyük coşku yaşadı. Taraftarlarıyla birlikte galibiyeti kutlayan kırmızı siyahlılar bir engeli de daha aşmış oldu.

Yozgat Hakimiyet