Yozgat Belediyesi amatör sporun yanında

Yozgat Belediyesi amatör sporun yanında

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, amatör spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

A+A-

Yozgat’ta amatör spor kulüplerinin yöneticileri yeni sezon öncesinde Belediye Başkanı Celal Köse ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda amatör spor kulüplerinin yöneticileri yaşadıkları sorunları ve taleplerini dile getirdi.

Başkan Köse, gençlerin spora teşvik edilmesi, yetenekli sporcuların alt yapısının oluşturulması ve genç yeteneklerin keşfedilip profesyonel alanda spor aktivitelerine hazırlanmaları için amatör spor kulüplerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Başkan Köse, imkanlar çerçevesinde amatör spor kulüplerine destek olacaklarını aktardı.


Başkan Köse, “Yozgat ASKF Başkanı Sayın Hakan Bektaş ve 2022-2023 sezonunda 1’nci Amatör Lig’de mücadele edecek olan merkez takımlarımızın başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Yüce Rabbim’in izniyle spora ve sporcuya verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Kulüplerimizin maddi ve manevi olarak yanındayız”dedi.

Başkan Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, sosyal alanların artırılması için gayret ettik. Belediye olarak spora ve sporcuya değer veriyoruz, destek oluyoruz. Gençlerin sporla tanışmaları için etkinlikler düzenliyor, kulüpler kuruyoruz. Amatör spor kulüplerimize belediye olarak her zaman destek verdik bu desteğimiz önümüzdeki yıllarda da katlanarak artacak” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda, Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri, Beleldiye Başkanı Celal Köse’ye teşekkür etti.

Yozgat Hakimiyet