Yozgat Belediye Başkanlığı satışa çıkardı!

Yozgat Belediye Başkanlığı satışa çıkardı!

Yozgat Belediye Başkanlığı'nın mülkiyeti olan daire ve iş yerlerini ihaleyle satacak.

A+A-

Yozgat Belediye Başkanlığı, Medrese mahallesi, Yeni Cami mahallesi ve Yukarı Nohutlu Mahallelerinde bulunan 13 adet İş yeri ve 5 adet meskeni 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükmüne göre açık artırma ihale suretiyle her bir adedi hizalarında gösterilen saatte  ayrı ayrı satılmak üzere satış ihalesi yapılacak.

İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ, NEV’İ MİKTARI

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda Pafta, Ada, Parsel, Yüzölçümleri ve Mevkileri belirtilen 13 adet İşyeri ve 5 adet Mesken 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. Maddesi hükmüne göre açık artırma ihale suretiyle her bir adedi hizalarında gösterilen saatte  ayrı ayrı satılmak üzere ihaleye çıkarılmıştır.
 
 
İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH VE SAATTE YAPILACAĞI

İhaleye ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.
a. İHALE USULÜ : 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi Açık Artırma Usulü ile Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
b. İHALENİN YAPILACAĞI ADRES             : Yozgat Belediyesi (A.Nohutlu Mah. Şeyhzade Cad.)
c. SON DOSYA VERME TARİHİ VE SAATİ  : 15 / 06 / 2022 - Saat: 12:00
d. İHALE TARİHİ VE SAATİ                         : 15 / 06 / 2022 - Saat: 14:00
e. İHALE KOMİSYONU TOPLANTI YERİ     : Yozgat Belediyesi Meclis Salonu
İHALEYE KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR VE BELGELER

İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişi veya kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.
1- Kanuni ikametgâh belgesi, (şirketlerde bu belge aranmayacaktır)
2- Türkiye’de tebligat için adres gösterir imzalı bildirim, ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,
3- İmza Sirküleri vermesi,
a) Gerçek kişi olması halinde kişiye ait noter onaylı imza sirküleri,
b) Tüzel kişilik olması durumunda tüzel kişiliğe ait noter tasdikli imza sirküleri,
c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin yukarıda (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,
4- İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimsenin işbu ihaleye istekli adına katılımı ve teklif sunumuna ilişkin vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edene ait noter onaylı imza sirküleri,
5- Bu şartnamenin 2.maddesinde belirtilen miktarda geçici teminat belgesi vermesi,
6- İsteklilerin ortak girişim olması halinde; Ortaklık girişim beyannamesi ve ortaklık oluşturulduğuna dair, ortaklarca imzalanan sözleşmenin ibrazı. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilecektir. Ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.)
7- İdarece belirlenen 1.000,00-TL tutarındaki ihale şartname bedelini belediye cari hesabının bulunduğu bankaya veya belediye veznesine yatırdıklarına dair alındı belgesi. Dosya alındı belgesini almayanlar ihaleye katılamayacaktır.
8- İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir.
9- İstekliler istenilen bilgi ve belgelerini dosya halinde son dosya teslim etme tarih ve saatine kadar Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne teslim edilecektir. Son dosya verme tarih ve saatine kadar teslim edilmeyen dosyalar ile yine son dosya verme tarih ve saatine kadar idareye ulaşmayan posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
İlan olunur.
Not: İhale bilgileri www.yozgat.bel.tr internet adresinden öğrenilebilir.