Yozgat Belediye Başkanı Köse dur durak bilmiyor!

Yozgat Belediye Başkanı Köse dur durak bilmiyor!

Yozgat’ta gönül belediyeciliği sloganıyla hareket eden Başkan Köse, prestij getiren vizyon projeleriyle dikkat çekiyor.

A+A-

Yozgat’ı modern, gelişmiş ve sürekli kalkınma halinde bir kente dönüştürmek için gayret sarf eden Belediye Başkanı Celal Köse, dur, durak bilmeden çalışıyor.

Yozgat’ta gönül belediyeciliği sloganıyla hareket eden Başkan Köse, prestij getiren vizyon projeleriyle dikkat çekiyor.

KENTE DEĞER KATIYOR

Kentin çehresini değiştirecek projeler üzerinde duran Başkan Köse, pandemi nedeniyle beklemeye alınan projeleri hayata geçirmek üzere tekrar kolları sıvadı.

Bir yandan hizmet etme gayretine düşen Başkan Köse, diğer yandan halkın arasına girerek adeta nabız yokluyor. Vatandaşların gönlüne de dokunan Başkan Köse, kente değer katmaya hazırlanıyor.
Belediyenin bir tek gaye taşıdığını ve bunun da, Yozgat’a modern, gelişmiş ve sürekli kalkınma halinde bir kente dönüştürmek olduğunu dile getiren Köse, “İnandığımız yolda, durmadan, yorulmadan, dinlenmeden yürüyoruz. Allah müsaade ettiği müddetçe de yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTELİK VURGUSU

Başkan Köse, temaslarıyla olduğu kadar, verdiği önemli mesajlarla da dikkat çekiyor.
Başkan Köse’nin ziyaretleri son sürat devam ediyor. Başkan Köse, meslek odalarının yanı sıra sendika ve STKlarla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Köse, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, istişare, uyum ve güç birliği vurgusunda bulunuyor.

Başkan Köse, “Görevimiz insanımıza hizmet etmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak, ilimizi güzelleştirip geliştirmek. Sorunları birer birer tespit ederek bu sorunların çözümüne giden yolda gerekli sorumlulukla hareket ediyoruz” dedi.

YOZGATLILAR KIYMETLİ

Yozgat’a özel üretilecek belediyecilik hizmetlerini anlatan Başkan Köse, “Biz göreve gelirken, hiçbir ayrım yapmadan şehrimizin makus talihini değiştireceğimize dair bir söz verdik. Her bir insanımız bizim için ayrı bir ziynet, ayrı bir değerdir. Her vatandaşımız bizim için kıymetlidir, istek ve beklentisi değerlidir. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu temel belediyecilik hizmetlerini yerine getirmek bizim zaten asli görevimizdir. Biz Yozgat’ı bir adım daha öteye taşımak, geliştirmek, büyütmek ve güzelleştirmek arzusundayız. Bunu da el birliğiyle hep beraber mümkün hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

HALKIN ARASINDA

Göreve geldiği günden itibaren halkla barışık, halkın beklentilerini dikkate alan ve katılımcı bir Belediyecilik anlayışı üzerinde duran, halkın sıkıntılarına her zaman kulak veren, esnaf ziyaretlerini sık sık yaparak yaşadıkları sıkıntıları dinleyen, bunlara çözüm üretmek için Belediye imkanlarını seferber eden, kiralar konusunda yardımcı olunması konusunu özellikle gündeme getiren Başkan Köse, bu görüntüsüyle gönülleri kazanmayı başardı.

Başkan Köse, Yozgat’a hizmet etme yolunda belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak Yozgat’ın sorunlarını öncelik sırasına göre çözmek için ekibiyle çok yoğun bir mesai tüketen, her zaman sahaya inen, devam eden projeleri yakından takip ederek, zamanında bitirilmesi noktasında talimatlar veriyor.

İSTİŞARE EDİYOR

Başkan Köse, “Bizim tek derdimiz, gayemiz, Yozgat’a, vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bunun için yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde istişareyi ön planda tutuyoruz. Yaklaşık iki senedir bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da istişare odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Taleplerin tamamına yüzde yüz olumlu cevap veremiyoruz. Belediye olarak, taleplerin tamamına yakınını yerine getirmiş bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte de acil olarak çözülmesi gereken sorunlarını belirli program dahilinde gidereceğiz” dedi.

Yozgat Hakimiyet