Yozgat Belediye Başkanı Köse: Daima biriz, beraberiz!

Yozgat Belediye Başkanı Köse: Daima biriz, beraberiz!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti merkez ilçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri ile toplantı düzenledi.

A+A-

Yozgat Belediye Başkanı Köse: Daima biriz, beraberiz!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti merkez ilçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri ile toplantı düzenledi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, istişare ve birlikten kuvvet doğar anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, AK Parti ailesi olarak daima bir ve beraber olduklarını söyledi.

‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı ile Yozgat’ta hizmet planlamasını şekillendiren Belediye Başkanı Celal Köse, hizmet standardının yükselmesine katkı sağlayan istişare toplantıları düzenliyor.

Yönetim anlayışının temelinin ortak akıl çerçevesinde şekillendiren Başkan Köse, katılımcı yönetim anlayışının en güzel örneklerini sergilerken, istişareye dayalı yönetim anlayışıyla hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılmasına imkan sağlıyor.

AK KADROLARLA BULUŞTU

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı ve mahalle temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Merkez İlçe Yöneticileri ve Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Başkan Köse, şehre vizyon katacak projeleri, çalışmaları anlattı ve ileriye dönük planlamalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Köse, istişare mekanizmasını harekete geçirerek ortak akılla hizmet ürettiklerini belirterek, “Yol ve dava arkadaşlarımıza, Partimizin Değerli Mensuplarına önemli katkı ve önerileri için teşekkür ediyorum. El birliği ile yeni, dönüşen ve gelişen Yozgat’ımızı inşa etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

İSTİŞARE ÇOK ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Köse, yerel yönetimlerin hizmet üretim sürecinde öncelik planlamasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Belediye olarak hizmetlerimizi planlarken, öncelik sıralamasına özen gösteriyoruz. Tabi bu sıralamayı yaparken de, vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini dikkate alıyoruz” dedi.

Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ve istişarelerle kentin gelişimine katkı sağlayan toplantılar düzenlediklerine değinen Başkan Köse, her talebi ve beklentiyi dinleme fırsatı bulduklarına dikkat çekti.

Başkan Köse, “Yozgat’ta belediyecilik çalışmalarını vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarla kurduğumuz uyumlu iletişimde mahalle ihtiyaçlarını yerinde tespit etmemizin büyük payı var. İstişare toplantılarıyla yaptığımız çalışmaların yansımalarını vatandaşlarımızdan dinliyoruz hem de varsa farklı ihtiyaç ve istekleri onları da hemşehrilerimizle birlikte istişare ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yozgat Hakimiyet