Yozgat ASP’de transfer çalışmaları hızlandı

Yozgat ASP’de transfer çalışmaları hızlandı

Hentbol Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele veren Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor, iç transferde üç isimli anlaşmaya vardı.

A+A-

Hentbol Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele veren Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor, iç transferde üç isimli anlaşmaya vardı.

Yozgat’ı Hentbol Birinci Ligi’nde temsil eden Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezona güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan ASP’de iç transferde ilk imzaları attırdı. Yozgat ASP Gençlikspor yönetimi takım kaptanı Hilal Doğan ile birlikte milli oyuncusu Atiye Gülseven ve Semanur Buse Baran ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Diğer oyuncularla görüşmelerin devam ettiği, 2022-2023 sezonunda daha iddialı bir hedef için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor, takımının başarısı için ter döken, elde edilen başarılarda da büyük pay sahibi olan oyuncular tamamı ile yeni sezon öncesinde sözleşme imzalamayı hedefliyor.
Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor Başkanı Musa Saydam, geçen sezon iyi bir dönem geçirdiklerine değinerek, artık lige ısındıklarını söyledi.

Saydam, ‘’Lige iyi bir başlangıç ile play-off ve Süper Ligi hedeflemekteyiz. Hedefimize ulaşmak için iç transferimizi yürütürken takviye yapmamız gereken mevkiler için de görüşmelerimiz sürüyor. Olumlu sonuçlandıkça kamuoyuyla ve sporseverlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yozgat'ımızın adını Süper Lig'e yazdırmak istiyoruz’’ dedi.

Saydam, ay sonuna kadar iç transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi. Saydam, yeni sezonun oldukça zorlu geçeceğini aktararak, ligde güçlü takımların mücadele vereceğini ifade etti. Dış transferde de görüşme halinde oldukları oyuncuların bulunduğunu belirterek, “Geçen sazon yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamak istemiyoruz. Transfer konusunda da hassas davranıyoruz. Prensip anlaşması yaptığımız oyuncular var. Yozgat’a davet edip, sözleşme imzalamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yozgat Hakimiyet